HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: Misterele Istoriei

Ce Se Ascunde In Spatele Procesului De La Nuremberg

420 ratings | 37355 views
Vă stăm la dispoziție cu cele mai importante relatări despre cele mai influente personalități si descoperiri din istoria lumii. Vizionare placută! Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place adaugă-l la favorite!
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (36)
Lulu d'Zulu (28 days ago)
Vad ca de Stalin si Roosvelt nu se ia nimeni. Asta se intimpla cu cei invinsi... Stalin, Mao, Yagoda Gherik, Roosvelt ... sint criminali de 1000 de ori mai mari decit Hitler.
Petru Tabacu (1 month ago)
Frumos documentar, felicitari, mai asteptam si partile doi si trei...Insa v-as recomanda sa faceti un documentar asupra crimelor contra umanitatii, crimelor de razboi, de care s-a facut vinovata USA - Noua Hitlerista a lumii, in Vietnam, Dresda (ca tot ati amintit-o), Cambodgia, Korea,Grenada, Yugoslavia,Irak, WTC, Hawaii dec. 1941 (au lasat sa fie distrusa flora Pacificului ucigand multe mii de concetateni, pentru a atrage America in razboi si a castiga cine trebuie), etc, etc, etc........................V-as ruga sa va interesati de organizatia ODESSA, organizatie care nu exista in nici un document oficial, insa care a existat, care a facut scapati multi lideri ai celui de-al treilea Reich, inclusiv pe Adolf Eichman, rapit ulterior de catre mossad in Buenos Aires unde functiona la fabrica Mercedes Benz...Simon Wiesenthal - vanatorul de nazisti a stiut multe despre aceasta organizatie ODESSA...
Schiau Nicolae (1 month ago)
Pentru bombele aruncate asupra Japoniei de catre americani in care au murit sute de mi de oameni nu sa mai facut nici un proces.. ce falsa e lumea
volkskommissar (1 month ago)
Asa numitul"proces" dela Nürnberg este illegal,nu are o baza juridica decat puterea invingatorilor.Asa numita Sieger-Justiz,desi cuvantul justitie nu e adecvat. Morgenthau nu sa limitat la punctele auzite aici..toti barbati germani urmau sa fie castrati ca sa nu mai existe popor german.Sovjeticii ca membrii ai asa zisului tribunal este o batjocura.... Na oricum nu pot scrie un volum istoric aici...doar ptr.adevar cei interesati sa se informeze mai distantat si rece la subiect. Cam asta pe scurt... Berlin 2019
barbaresso emanuel dan (1 month ago)
si comunismul trebuia sa aiba un proces
Pop Andres (1 month ago)
ftanta natiune invigatoare.ii buna..asta..
Iorgu Ianos (1 month ago)
VICTIMELE au avut ceva de spus? S-au putut apăra? Iarăși suntem în situația în care criminalii sunt cu drepturi și tot felul de chichițe.... Cu reduceri de pedepse etc.!
Ana Zara (2 months ago)
Pro teve romanieia
Pop Nicolai (2 months ago)
esti fantastica! doar ca 20 de minute ar trebuii sa devina 6-7 cel mult (incearcxa sa vorbesti mai repede,altfel dorm dupa 3 minute)
KONY BEN DAVID (6 months ago)
Ca si procesul lui Ceausescu.... fara drept de recurs si cu "aparare"=0.
Abc Def (6 months ago)
Sunt de acord că exista un cod militar care trebuie respectat, dar nemții in in al doilea război mondial au depășit orice limită.... Dacă ați fi avut ocazia să ascultați de la un veteran de război rus ce au făcut nemții în URSS si dacă analizați cifra celor 25 de milioane de soldați ai armatei roșii, căzuți in bătălie , atunci despre care cod militar sa mai vorbim? Rușii când au intrat in Berlin au intrat cu amintirea părinților , surorilor , fraților căzuți in blocada de la Stalingrad etcetera, etcetera. Hitler nu a fost invitat nicăieri . A intrat cu forța . România a foat aliat din 40’ pana in 44.... de aceea auzi de la români ca Hitler a fost băiat bun. Dar poziția României in acest război se poate compara cu viața unei prostituate.... 1940-1944 proxenet Hitler , apoi de la 23 August la “produs” pentru Stalin. O mare rușine , recunoașteți ?
Loud Armstrong (2 months ago)
Ai perfecta dreptate în tot acest context,însă buneii și nu numai au știut adevăratul adevăr,soldații din armata sovietică erau mult mai sălbatici decât soldații germani ( soldați simpli) ,rușii violau,ucideau și luau tot ce era comestibil din gospodăriile civililor ! Așa că eroi mari sunt doar in propaganda lor !
Sorin Dan (9 months ago)
Pe când și un Nurnberg al româniei,avem destui de judecat- amânarea unui astfel de proces înseamnă genocid!
Adrian Liciniu Blaga (11 months ago)
De ce nu are loc un proces similar împotriva comunismului?
Adrian Rusu (21 days ago)
@belldejoure exact ! PCR a devenit PSD
belldejoure (22 days ago)
Pentru cä multi sint si acuma la putere ..
Alexandru Cambei (11 months ago)
Vai de pula mea,o grămadă de corectori pe aici,voi nu știți câte degete aveti la o mână,da sunteți mari corectori,mai bn uitativă in pula mea ca ni se du-ce țară la râpă,si vouă vă arde de glume, pfffffff copii ăștia
Cosmin Cosmin (1 year ago)
Respect naziștii pentru că au încercat să stârpească comunismul,dar au comis în schimb crime și atrocități care contrabalansează imaginea acestora. In Basarabia,aflată sub ocupație sovietică,au murit aproximativ 400 de mii de oameni intre 1947-1948 din cauza măsurilor luate de Stalin.Populatia a fost înfometată și umilită pentru că și-a apărat interesele și a răspuns cu agresiune agresorilor.Ion Antonescu a împins ocupația rusească in timpul războiului,a recuperat teritoriile furate de ruși ,și a fost condamnat la moarte și numit criminal de război.Poate că Ion Antonescu își are locul lângă Carol I și Ferdinand I .A incercat doar sa apere interesele țării sale. Pentru Romania comunismul a fost o tragedie, ramăsițele sale sunt și acum in parlamentul corupt .Se compara vreun politician din zilele noastre cu liberalii și tărăniștii din perioada interbelica?Doar in Vadim Tudor a mai existat o pâlpâire de naționalism și dragoste pentru popor. Se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire!Cinste și veșnica pomenire a milioanelor de soldați români morți în razboaie!Oare câți dintre noi mai socotim a fi o onoare să mori pentru patrie?Cu siguranță că nu meritam ceea ce am primit de la înaintașii nostri daca ajung niste gunoaie de oameni să ne reprezinte în parlament. Rusia ne datorează aproximativ 100 de tone de aur din primul război mondial. Sper să trăiesc ziua când acea țară va dispărea de pe fata pământului,acel parazit european care a sfâșiat Romania Mare.Au dus o politica de înstrăinare a Basarabiei,au impus limba rusa,au înlocuit localnicii romanii cu parazitii lor aduși din Siberia ,dar vremea răzbunării va veni !!
Loud Armstrong (2 months ago)
Un comentariu plin de adevăr !
Adriana Potor (5 months ago)
Cosmin Cosmin Nazismul a fost Pus la zid ptr totdeauna, Dar bolsevismul nu! Amploarea Celui din urma este minimalizata.Sufletul si spiritul romanesc din Basarabia, a fost diabolic injosit Si schimbat ptr totdeauna.Aceasta este cea mai mare Crima a umanitatii! Este consemnata Dar nu este pusa in adevarata lumina a TRAGEDIEI !
Iagher Timotei (1 year ago)
Nüvemburg
Dan Pricop (1 year ago)
conteaza ideea pe care o expui,daca am scris mai bine sau mai rau,...e nimica toata,dar sant unii care nu stiu altceva decat sa critice nimicuri,pt ca si ei gandesc asa...
Apreciez ca postați numai lucruri interesante , copilașii din ziua de azi la aceste genuri de canale de Youtube ar trebui sa se aboneze
Dan Pricop (1 year ago)
...tema e de fier,legile prezente sant niste fleacuri pe langa pumnul de otel cu care va fi carmuita multimea viitorului apropiat,tot ce e crud si aspru,va fi antins si asezat pe pielea lor,tabacita de biciul nemilos al Ordinii de Fier,...Hitler a fost soricel cuminte,...Sant pregatite toate angrenajele,doar semnalul trebuie dat la un timp ce va fi anuntat,nimeni nu scapa,toti vor sfarsi prin exterminarea calculata,...an stil sovietic,...Zeiss.
Dan Pricop (1 year ago)
nazismul are radacini milenare,...uitati'va la imperiul roman de neam germanic,Inchizitia,...a facut din multi,niste animale sado maso,...tineti minte,cei mai buni nu se corcesc niciodata,...tot ce e suprem e rasa,gena cu minte ascutita si evident,puterea,puterea albilor...,ei vor ramane,restul vor fi ampachetati si trimisi undeva departe,an spatiu...printre stele,vor deveni galactici...,heruvimi.
Doru Turbo2015 (6 months ago)
Germania conduce Europa, planurile lui Hitler s-au implinit in mod pasnic!
KONY BEN DAVID (6 months ago)
Razboaiele au avut atunci si acum scop economic restul este vrajeala.
Abc Def (6 months ago)
Hai mă albule care nu mai ieși din manele si salam minune... arianule😂😂😂😂
SS Waffen (8 months ago)
pricop dan Hahaaaa....
Dan Pricop (1 year ago)
corect se scrie in limba germana,pt ca e un nume german,Nurnberg,... ...adevaratii nazisti au fost trecuti an secret,cu actiunea Paperclip,...an America,cu acte false,...astazi e CIA si FBI...,la istoria din carti am avut si nota 10, ...dar la istoria adevarata nu ma bate nimeni...
libertango (3 months ago)
@Marian Raducan Si pe mine ma deranjeaza cand se fac greseli mari de scriere. Dar intr-um fel ar trebui sa fim mai toleranti. Eu sper ca e roman care nu a facut scoala in Romania. Asa scrie fiu-meu care vorbeste bine romaneste dar la scris e rau de tot, ca scoala e in engleza, pentru ca noi locuim peste balta cea mare. Ma lupt cu el sa il invat niste reguli dar nu prea am succes.
Valeriu Popa (1 year ago)
cu scrisul stai cam rau
Danel Irimescu (1 year ago)
Sunteti om doamna frumoasa dar asta nu inseamna ca judecati rational desi uman ! Chiar acum citeva ore un radical islamist a omorit citiva francezi in sudul Frantei !! Sa nu ajungeti sa il regretati intr-o zi pe traznitul ala mare fan al darwinismului social ! Cit despre Nuremberg !! Sa fim seriosi multi erau condamnati dinainte sa inceapa procesul ! Apropo. Nu sunt admiratorul lui Hitler sau al nazistilor in schimb sunt mare admirator al doctrinei economice si sociale national socialiste .
ovidiu Mitricioiu (1 year ago)
A fost un scenariu
Abc Def (6 months ago)
ovidiu Mitricioiu Esti bătrân dar prost vei merge pana la cimitir...

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.